donderdag 12 augustus 2010

Binnen!

Effe gauw bijpraten: de exportvergunning voor de Jeep is binnen! Zo gebeurt er weken niks, zo krijg je ineens een telefoontje "wat is jullie mailadres? Dan sturen we 'm door." Dus toch nog mooi op tijd.
Verder met Dorien naar de dokter geweest gister, die heeft al een week koorts en is moe, moe, moe. Ze bleek een beste keelontsteking te hebben en opgezwollen lymfeklieren, in combinatie met de vermoeidheid is de kans redelijk groot dat ze Pfeiffer heeft. Antibiotica meegekregen voor de keelontsteking - je moet hier wel heel goed je best doen wil je zónder antibiotica de deur uitgaan - en nou maar afwachten.
Dorien moest vandaag ook voor de laatste keer naar de orthodontist. De boven- en onderbeugel zijn eruit gehaald. Straks in Nederland eens kijken wat we verder gaan doen. De beugel heeft wel geholpen om het gebit te verruimen, maar er zitten een paar nieuwe kiezen en tanden achter de oude te drukken, dus misschien moet er nog een en ander worden getrokken om de boel recht te krijgen.
Verder werk ik aan een van de laatste Afrika-verhalen - ook wel een gek idee. Lastig om de kop erbij te houden, ben meer bezig met de verhuizing. Iedereen vraagt 'wanneer gaan jullie nou precies weg? En heb je zin om terug te gaan?' En links en rechts worden afscheidsbraaien op touw gezet. Nog maar twee weken! De tiet vliegt...

Geen opmerkingen: